Skip to content

Vello ajanvaraus päivystää illalla, kun yrittäjällä on vapaata

Hoi-Tai on vuonna 2019 perustettu Helsingin Alppilassa sijaitseva hoito -ja taidepalveluita tarjoava yritys.

Hoi-Tai nimi tuleekin hoivasta ja taiteesta. Yrityksen takana on Timo Tähkänen, joka on koulutukseltaan jalkahoitaja, koulutettu hieroja, lähihoitaja sekä kuvatieteen maisteri. Jalkahoidon ja hieronnan lisäksi Timo tarjoaa myös drag-esityksiä ja taideopetusta sekä erilaisia työpajoja. Hoi-Tain vuoden 2020 suosituin palvelu oli rentouttava jalkahoito, joka sisältää jalkahoidon ja jalkaterien hieronnan.

Miten Hoi-Tain matka lähti liikkeelle?

Timo aloitti yritystoiminnan perustamalla nettisivut yritykselleen. Seuraavana vuorossa oli Facebook-sivun perustaminen ja heti seuraavana Instagram tilin luominen Hoi-Taille. Viides askel oli sähköisen ajanvarauksen käyttöönotto. Timo panostaa myös yrityksensä näkyvyyteen Googlessa ja Google-mainontaan. 

Velloon Timo törmäsi ensimmäisen kerran Googlessa. Ajanvaraus Timon hoitolaan onnistuu nettisivuilla olevan linkin kautta, joka ohjaa Vellon kalenteriin. Timon mielestä Vellossa on parasta on helppokäyttöisyys ja sitä on selkeä käyttää sekä palveluntarjoajan roolissa että asiakkaana. 

Yrittäjänä parasta on uusien ihmisten kohtaaminen

Timon mielestä parasta yrittäjyydestä on ihmiset, hän saa työssään kohdata ja tutustua erilaisiin ihmisiin. Itsensä työllistäminen ja omien työaikojen määrittely luo vapautta sekä auttaa jaksamaan työssä. Kaikille yrittäjyyttä harkitseville Timo vinkkaa: “Yrittäjyys vaatii heittäytymistä ja yrittäjähenkeä ja kiinnostusta kehittää työtään.”

Miten korona vaikutti Timon liiketoimintaan?

Keväällä 2020 oli  kuukausi hiljaista ja myös syksy oli varausten suhteen tavallista hiljaisempi. Timon vinkki kanssa yrittäjille on positiivisen asenteen säilyttäminen ja töiden jatkaminen ohjeistuksia noudattaen. 

Varausten määrä Vellon kanssa

Hoi-Tain varauksista 90% tulee Vellon kautta. Vello on lisännyt varausten määrää 100%. Timo kertoo, että suurin osa varauksista tulee iltaisin klo 21–23 välillä. Se onkin suurin etu sähköisestä ajanvarauksesta: Vello huolehtii ajanvarauksesta iltaisin ja Timo voi nauttia vapaa-ajastaan. Timo summaa Vellon etuja: “Lisäksi sähköinen ajanvaraus vähentää ajanvarauksia puhelimen kautta. Työni luonteen vuoksi en pysty vastaamaan puhelimeen useinkaan sillä hetkellä kun se soi.”

Lue lisää näistä ominaisuuksista

Saat rahat käyttöösi ennätysajassa

Vellossa asiakkaasi voivat maksaa varauksensa ja lahjakorttinsa sähköisesti - myös silloin, kun liikkeesi on suljettuna. Sinä saat rahat automaattisesti pankkitilillesi ennätysajassa. Näin kassavirtasi nopeutuu ja peruutukset vähenevät.

Lue lisää

Vello on suunniteltu jalkahoitajalle

Vello sopii erinomaisesti jalkahoitajan ajanvaraukseen. Ketterä sähköinen ajanvaraus säästää aikaasi, jotta sinun ei tarvitse ottaa vastaan varauksia tai kyselyjä puhelimessa tai sosiaalisen median kanavissa. 

Lue lisää