Skip to content

Sähköinen ajanvaraus sujuvoittaa akupunkturistin arkea

Ann Rose Akupunktioklinikka on Lahdessa toimiva akupunktioyritys.

Lahdessa asuva Ann Rose perusti vuonna 2013 akupunktioon keskittyvän yrityksensä Lahteen. Hän aloitti yritystoiminnan liiketilan hankkimisella ja sen jälkeen hän perusti yritykselleen nettisivut ja avasi tilit sosiaalisen median kanaviin. Ann Rose hyödyntää Google Businessia sekä sähköpostimarkkinointia yrityksensä esille nostamisessa. Ann Rose, kertoo, että halusi järkevän ajanvarauspalvelun ja otti selvää vaihtoehdoista. Hänellä on ollut Vellon sähköinen ajanvaraus käytössään vuodesta 2018 alkaen.

Media-alalta akupunktion pariin

Ann Rose on kiinalaisen lääketieteen ammattilainen ja akupunkturisti. Akupunktio on perinteinen hoitomenetelmä, jonka avulla hoidetaan erilaisia kipuja ja vaivoja ohuiden neulojen avulla. Yli 10 000 tutkimuksen mukaan akupunktio sopii kivunhoitoon ja vaivojen lievittämiseen. Asiakkaamme Ann Rosen kiinnostui alaa kohtaa heräsi, kun hän sai akupunktion avulla merkittävää apua vaivoihinsa ja hän päätyi tutkimaan alaa tarkemmin. 

Aikaisempi ura päätoimittajana media-alalla vaihtui akupunktion maailmaan, kun Ann Rose innostui toden teolla kiinalaisesta lääketieteestä. “Media-ala on muuttunut huimasti viime vuosina eikä suunta ole mielestäni hyvä “, Ann kommentoi media-alan nykytilaa. 

Akupunkturistin koulutus kestää Suomessa 3-3,5 vuotta, jonka lisäksi vaaditaan 30 opintopisteen verran lääketieteen opintoja ja voimassaoleva ensiapukoulutus. Ann Rose on lisäksi käynyt hierojakoulun, joka täydentää hienosti hänen osaamistaan.

Sähköinen ajanvaraus vapauttaa yrittäjän aikaa

Asiakkaat löytävät ajanvaraukseen nettisivujen linkin kautta tai Ann Rosen Facebook-sivujen kautta. Akupunktioklinikan varauksista 90% tulee Vellon kautta ja Vello on kasvattanut Ann Rosen varauksia 30%. Sähköisen ajanvarauksen suurin etu on, että asiakkaat löytävät helposti itselleen sopivan ajan eikä heidän tarvitse keksiä eikä muistaa salasanoja. Ann Rosen mukaan on parasta Vellon selkeys. Yrittäjänä Ann Rosen ei kulu ajanvarausten sumplimiseen, vaan hän näkee yhdellä silmäyksellä tulevat varaukset ja itse määrittelemänsä työajat. “Olen tosi tyytyväinen Velloon ja asiakkaatkin ovat sitä kiitelleet. Lisäksi Vellon asiakaspalvelu toimii ihan oikeasti ja tarvittaessa saa nopeasti ihmisen langan päähän neuvomaan. Se on nykyaikana harvinaista. “, Ann Rose summaa kokemuksiaan Vellon kanssa. 

Miten yrittäjyyden haasteet selätetään ja mikä on parasta yrittäjyydessä? 

Korona hiljensi Ann Rosen toimintaa ja yritys oli suljettuna keväällä 2,5 kuukautta kuten monet muutkin alan yritykset. Monet hänen asiakkaansa peruivat aikansa eivätkä varanneet uusia. Ann Rose vinkkaa kanssa yrittäjille vaikeisiin aikoihin: “Kulut minimiin. Muokkaa omaa toimintaa, jos mahdollista.”

Vapaus on ehdottomasti parasta yrittäjyydessä Ann Rosen mielestä. Akupunktioalan yrittäjäksi tähtääville, hän neuvoo pitkäjänteisyyttä ja intoa jatkuvaan kouluttautumiseen ja itsensä kehittämiseen. Hän vinkkaa myös, että yrittäjäkurssilta saa perusasioihin apua. Ann Rosella on tärkeä neuvo yrittäjille: “Kannattaa myös verkostoitua muiden hoitoalan yrittäjien kanssa. Yksin ei kannata jäädä.”

Lue lisää näistä ominaisuuksista

Saat rahat käyttöösi ennätysajassa

Vellossa asiakkaasi voivat maksaa varauksensa ja lahjakorttinsa sähköisesti - myös silloin, kun liikkeesi on suljettuna. Sinä saat rahat automaattisesti pankkitilillesi ennätysajassa. Näin kassavirtasi nopeutuu ja peruutukset vähenevät.

Lue lisää

Enemmän varauksia

Saat lisää varauksia ja osallistujia ryhmätunneillesi Vellon avulla. Tämä tarkoittaa, että asiakasmääräsi ja liikevaihtosi kasvavat.

Lue lisää