Skip to content

Sähköinen ajanvaraus antaa hierojan keskittyä kehon tarinaan

Kiinnostus ihmisten kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja auttamiseen innosti Teijan hierojan ammatista.

 

"Käytännönläheinen työ on aina ollut oma juttu. Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin, keho-mieli yhteyden ymmärtäminen on tärkeää” Teija kertoo.


Teija aloitti hierontayrityksensä joulukuussa 2020. "Tuntui oikealta hetkeltä”, Teija kertoo. Hierontatila sijaitsee kodin yhteydessä Kuopiossa. Yritys lähti täydellä tohinalla käyntiin ja kalenteri täyttyi hyvää tahtia. Markkinointikeinona Teija jakoi esitteitä kauppojen seinille ja lähialueille sekä panostaa tällä hetkellä mainontaan Google Adsissa, Facebookissa ja Instagramissa.

Sähköinen ajanvaraus oli ehdoton heti alusta lähtien

Sähköinen ajanvaraus oli Teijalle ehdoton heti alkuun: "Sähköinen ajanvaraus on nykypäivää ja on helppoa, kun asiakas saa näppärästi varattua ajan itsenäisesti. Erilaisiin ajanvarauspalveluihin tutustumisen jälkeen Teija valitsi ajanvaraukseen suomalaisen Vellon, sillä se vaikutti hinta-laatusuhteelta sopivalta. 

Teija kertoo, että Vellossa on parasta on sen helppous. Suurin osa varauksista (90%) tulee Vellon kautta. Sähköistä ajanvarausta harkitsevalle Teijan viesti on selkeä: "Kannattaa ottaa käyttöön sähköinen ajanvaraus. Voit katsoa itselle käyttötarpeen mukaan sopivan järjestelmän. Saat räätälöityä itsellesi omannäköisen kalenterin. Sähköinen ajanvaraus helpottaa aikataulua ja myös asiakkaille se on näppärä tapa varata aika. Erittäin toimiva.“

Mikä on hierojan työssä parasta?

Parasta on Teijan mielestä kiitollinen asiakas. “Olen kokenut, että hierojan työ on hyvin antoisaa ja parasta on tyytyväinen asiakas, joka on kohdattu yksilöllisesti hänen tarpeet ja toiveet huomioiden. Parasta palautetta on, että antamani hoito on tuonut tuloksia ja edistänyt asiakkaan hyvinvointia. Hieronta on erittäin hyvä työkalu on monen muun osa-alueen kanssa. Hieronta yksistään ei paranna, mutta toimii edistävänä työkaluna. Tärkeintä on ihmisen oma tekeminen sekä pysähtyminen oman kehon tuntemusten ja viestien äärelle.” 

Tietoisuusohjauksesta erinomainen lisä palveluvalikoimaan

Hiljattain tietoisuusohjaajaksi kouluttaunut Teija on avaamassa uusia palveluita: "Haaveeni on kehittää itseäni, niin että voisin moni alaisin keinoin hakea ratkaisuja niin oman kuin asiakkaideni hyvinvoinnin lisäämiseksi. Olen tavoitellut tuota unelmaa ja laajentanut osaamistani kouluttauttautumalla tietoisuusohjaajaksi. Nyt koen, että on oikea aika uudistua. Palvelutarjonnan laajentuessa, otamme syksyn 2022 vastaan uudella Hyvinvointipalvelut Teija Happonen nimellä ja tunnuksella."

Tietoisuusohjauksen ja tietoisuusharjoituksien avulla ihminen voi alkaa löytämään juurisyitä kehonsa kipu- ja jännitystiloihin, sekä alkaa vapautumaan alitajuisista rajoittavista peloista, uskomuksista ja toimintamalleista, jotta voi elää vapaasti koko potentiaalilla juuri oman näköistä onnellista elämää.

Keho kertoo aina tarinaa

Teija kertoo, että keho kertoo aina tarinaa ja hierojan ammatti yhdistettynä tietoisuusohjaukseen on toimiva paketti: “Keho on viisas: kivuille, jännityksille ja peloille on aina syy, monesti kehoon on jumiutunut pidäteltyjä tunteita, jotka heijastuvat erilaisina oireina. Missä kipu sijaitsee, siellä paraneminen odottaa.  Hieronta voi olla väylä kehotietoisuuden heräämiseen. Kun tulee tietoiseksi kehosta, eli fyysisesti tuntee ja sallii kehon tuntea, miltä tuntuu juuri nyt, laskeutuu yhteyteen kehon kanssa, jonka seurauksena myös mieli rauhoittuu automaattisesti. Mieli on aina tulevassa tai menneessä, keho on aina läsnä tässä hetkessä, ja tässä hetkessä kaikki on hyvin."

Jatkossa Vellon kautta voi varata myös ajan tietoisuusohjaukseen tai kehotietoisuusharjoitukseen. Tietoisuusharjoitus on loistava esim. hieronnan yhteydessä tai erillisenä harjoituksena, Teija vinkkaa.

Lue lisää näistä ominaisuuksista

Ilmainen

Vello on ilmainen startup- ja pienyrityksille. Kun sinulla käytössäsi yksi kalenteri, viisi palvelua ja enintään 50 asiakasta, Vello ei maksa sinulle mitään. Ilmaisuudella ei ole aikarajaa eli palveluamme voit käyttää maksutta hamaan tulevaisuuteen!

Lue lisää

Maksuton tuki suomeksi

Vello on suomalainen palvelu ja asiakastukemme puhuu suomea. Tarjoamme asiakkaillemme ilmaisen tukipalvelun chatissamme ja sähköpostitse. Basic- ja Premium-paketteihimme sisältyy lisäksi maksuton puhelintuki.

Lue lisää

Helppo ajanvaraus sinulle

Vello on se helpompi ajanvarauskalenteri sinulle ja asiakkaillesi. Se näyttää kauniilta ja sitä on oikeasti helppo käyttää. Velloon tallennat asiakastietosi turvallisesti.

Lue lisää