Skip to content

Koirakylpylän nettiajanvaraus täydentää asiakaspolun

Koirakylpylä AaltoTassu toimii Kuopiossa.

Koirakylpylä AaltoTassu on palvellut koira-asiakkaita vuodesta 2019 asti yrittäjä Kirsi Sindan hellässä huomassa. AaltoTassussa koirat pääsevät polskimaan Suomen suurimpiin kuuluvassa koirien uima-altaassa ja purkamaan turhat energiat pois juoksumatolla sekä rentoutumaan hieronnassa. 

Valmiista yrityksestä parempi kokonaisuus

Yrittäjä Kirsi Sinda osti koirakylpylän entiseltä yrittäjältä ja alkoi rakentamaan siitä oman näköistä: palvelevaa ja parempaa. Hän pystytti nettisivut, kuin myös somesivut Facebookiin sekä Instagramiin. Neljäs askel oli ottaa käyttöön sähköinen ajanvaraus ja vuonna 2020 Vello tuli mukaan yrityksen toimintaan. Kirsi etsi joustavaa ja selkeää ajanvarauspalvelua, joka palvelee yksinyrittäjää ja valitsi suomalaisen Vellon. 

Sähköinen ajanvaraus täydentää asiakaspolun

Kirsin asiakkaat ovat löytäneet Vellon ajanvarauskalenterin ja asiakaspalautteet varauskokemuksesta ovat olleet pelkästään positiivisia. Ajanvaraukseen pääsee AaltoTassun nettisivuilta ja Facebook-sivujen linkin kautta. AaltoTassun kaikki varaukset tulevat Vellon kautta ja Vellon käyttöönotto on lisännyt varausten määrää 30%. 

Kirsi markkinoi Vello-tiliään Googlen avulla ja käyttää ajanvarauksen linkkiä kaikissa mahdollisissa yhteyksissä. Yrittäjä kertoo, että ohjaa mielellään asiakkaat suoraan Velloon: "Vellon kautta asiakkaansa voivat tutustua palveluihin ja varata helposti aikansa." 

Kirsin mielestä Vellossa on parasta kotimaisuus, nopea asiakaspalvelu, kalenterin toiminnot ja muokattavuus. Kirsi pitää hintaa myös sopivana. 

Niin kuin monissa yrityksissä, pandemia on hidastanut AaltoTassun kehitystä. Kirsi tsemppaa kanssayrittäjä haastavina aikoina: “ Yritetään kehittää oman yrityksen palveluja ja omaa osaamista hiljaisina päivinä. Nämä ajat on haastavia suurimmalle osalle yrityksiä joten yritetään tehdä kaikki, mitä voitavissa on."

Lue lisää näistä ominaisuuksista

Ilmainen

Vello on ilmainen startup- ja pienyrityksille. Kun sinulla käytössäsi yksi kalenteri, viisi palvelua ja enintään 50 asiakasta, Vello ei maksa sinulle mitään. Ilmaisuudella ei ole aikarajaa eli palveluamme voit käyttää maksutta hamaan tulevaisuuteen!

Lue lisää

Maksuton tuki suomeksi

Vello on suomalainen palvelu ja asiakastukemme puhuu suomea. Tarjoamme asiakkaillemme ilmaisen tukipalvelun chatissamme ja sähköpostitse. Basic- ja Premium-paketteihimme sisältyy lisäksi maksuton puhelintuki.

Lue lisää

Helppo ajanvaraus sinulle

Vello on se helpompi ajanvarauskalenteri sinulle ja asiakkaillesi. Se näyttää kauniilta ja sitä on oikeasti helppo käyttää. Velloon tallennat asiakastietosi turvallisesti.

Lue lisää