Skip to content

Ota Google-synkronointi käyttöön Vellossa

Voit yhdistää Vellon Google-kalenterin kanssa. Kun kalenterisi ovat yhteydessä toisiinsa, kalenterimerkintäsi siirtyvät Google-kalenteristasi automaattisesti Velloon ja päinvastoin. Voit siis heittää hyvästit päällekkäisille varauksille! 

Onko Google-tilisi jo käyttäjä Vellossa?

Google-tili tarkoittaa yleensä Gmail-tilisi sähköpostiosoitetta tai Googlen tarjoamaa yrityksen sähköpostiosoitetta, jolla hallinnoit mm. Google-kalenteriasi.

Tarkista ensimmäiseksi, onko haluamasi Google-tili jo käyttäjänä Vello-tililläsi:
⇢ Valinnat ⇢ Asetukset ⇢ Käyttäjät.

Jos haluamasi Google-tili löytyy käyttäjälistalta Vello-tililläsi, voit tehdä synkronoinnin alta löytyviltä ohjeilta. Jos Gmail-tilisi ei ole vielä Vellon käyttäjä, hyppää kohtaan: "Näin aktivoit Google-synkronoinnin, kun Google-tilisi ei ole vielä käyttäjä Vello-tililläsi".

 

Näin aktivoit Google synkronoinnin, kun Google-tilisi on jo käyttäjä Vello-tililläsi

 1. Kirjaudu Vello-tilillesi käyttäen sisäänkirjautumisen yhteydessä Google-painiketta. Huom. tällä Google-tilillä tulee olla käyttöoikeus Vello-tiliisi.

 2. Aktivoi kalentereiden synkronointi:
  ⇢ Valinnat ⇢ Asetukset ⇢ Kalenterit ⇢ Valitse kalenteri ⇢ Synkronointi-välilehti

 3. Valmista! Tulevat Google-tapahtumasi siirtyvät Velloon muutaman minuutin kuluttua. Vellosta Google-kalenteriisi siirtyvät synkronoinnin jälkeen tehdyt varaukset.

Näin aktivoit Google synkronoinnin, kun Google-tilisi ei ole vielä käyttäjä Vello-tililläsi

 1. Kutsu Google-tilisi käyttäjäksi Velloon kohdassa:
  ⇢ Valinnat ⇢ Asetukset ⇢ Käyttäjät ⇢ Lisää uusi käyttäjä

 2. Hyväksy kutsu sähköpostista ja rekisteröidy Vello-tilillesi käyttäen sisäänkirjautumisen yhteydessä Google-painiketta.

 3. Aktivoi kalentereiden synkronointi:
  ⇢ Valinnat ⇢ Asetukset ⇢ Kalenterit ⇢ Valitse kalenteri ⇢ Synkronointi-välilehti

 4. Valmista! Tulevat Google-tapahtumasi siirtyvät Velloon muutaman minuutin kuluttua. Vellosta Google-kalenteriisi siirtyvät synkronoinnin jälkeen tehdyt varaukset.

Huomioi nämä asiat Google synkronoinnissa

 • Vain tulevat varaukset siirtyvät Google-kalenteriisi
 • Jos sinulla on useampi kalenteri Google-tilisi alla, Vello synkronoi tapahtuman vain oletuskalenterisi kanssa
 • Ensimmäinen synkronointi kestää muutaman tunnin
 • Koko päivän tapahtumat eivät siirry Googlesta Velloon

Jos herää kysyttävää, niin olethan meihin yhteydessä: asiakaspalvelu@vello.fi tai Vellon oikeasta alakulmasta löytyvästä chatissa.

 

Lue lisää näistä ominaisuuksista

Vakiojäsenille automatisoitu laskutus

Vellon kautta voit myydä kuukausi- ja vuosijäsenyyksiä asiakkaillesi. Näin voit automatisoida jäsenlaskutuksen ja jäsenrekisterisi. Saat jopa 25 % enemmän jäseniä, kun potentiaaliset asiakkaasi voivat liittyä jäseneksesi netissä ympäri vuorokauden.

Lue lisää

Saat rahat käyttöösi ennätysajassa

Vellossa asiakkaasi voivat maksaa varauksensa ja lahjakorttinsa sähköisesti - myös silloin, kun liikkeesi on suljettuna. Sinä saat rahat automaattisesti pankkitilillesi ennätysajassa. Näin kassavirtasi nopeutuu ja peruutukset vähenevät.

Lue lisää