Skip to content

Saa enemmän varauksia ajastetuilla viesteillä

Ajastettujen viestien avulla saat enemmän varauksia: herätä nukkuva asiakkaasi ja muistuta häntä varaamaan seuraava aika kanssasi. Ajastettu viesti on automaattinen viesti, joka lähtee varauksen jälkeen asiakkaallesi. Voit valita lähetysajankohdan valmiista vaihtoehdoista. 

Herätys, nukkuva asiakas! 
 
Herätä nukkuva asiakkaasi ja muistuta häntä varaamaan seuraava aika ajastettujen viestien avulla. Lähetä viesti asiakkaillesi viikko, kuukausi, kolme kuukautta tai jopa kuusi kuukautta varauksen jälkeen.
 
Luo ajastettu viesti ja liitä se palveluusi
 
1. Näin luot ajastetun viestin Vellossasi:
Luo viesti: Valinnat → Asetukset → Viestit → Ajastetut viestit → luo uusi ajastettu viesti
 
  • Nimeä viesti esim. muistutus seuraavasta varauksesta
  • Valitse lähteekö viesti sähköpostilla vai tekstiviestillä
  • Kirjoita viestin sisältö
  • Ajasta viesti lähtemään valittuna ajankohtana varauksen jälkeen (1h, 1kk, 3kk tai 6kk)
2. Valitse kohderyhmä (varaajat), joille viesti lähetetään: Valinnat → Asetukset → Palvelut → Viestit → Ajastetut viestit.
 
3. Valmista! Nukkuvat asiakkaasi ovat valmiina herätykseen.
 
Tiesitkö, että ajastettujen viestien avulla voit kerätä asiakaspalautetta? Näin valjastat ajastetut viestit asiakaspalautteen keräämiseen. 

 

Lue lisää näistä ominaisuuksista

Myy lahjakortteja suoraan Vellossasi

Kaikkiin Vello-paketteihin sisältyy kuukausimaksuton lahjakorttikauppa. Voit myydä sähköisiä lahjakortteja suoraan Vellostasi myös silloin, kun liikkeesi on suljettuna. Rahat myydyistä lahjakorteista tilitetään sinulle ennätysajassa.

Lue lisää

Saat rahat käyttöösi ennätysajassa

Vellossa asiakkaasi voivat maksaa varauksensa ja lahjakorttinsa sähköisesti - myös silloin, kun liikkeesi on suljettuna. Sinä saat rahat automaattisesti pankkitilillesi ennätysajassa. Näin kassavirtasi nopeutuu ja peruutukset vähenevät.

Lue lisää