Skip to content

10 asiaa, jotka vain sähköinen varauskalenteri mahdollistaa

Sähköinen varauskalenteri tarjoaa yrittäjälle ajan säästön lisäksi ominaisuuksia, joista perinteisen paperikalenterin ylläpitäjä voi vain haaveilla. Automaattiset muistutusviestit ja ympärivuorokautinen päivystys ovat näistä kiitellyimmät ominaisuudet.  Varauskalenteri netissä säästää aikaasi, kun sinun ei tarvitse ottaa vastaan ajanvarauksia puhelimitse tai somekanaviesi kautta. 

  

Avaa varauskalenteri nettiin - saat nämä 10 hyötyä

Sähköinen varauskalenteri mielletään usein digitaaliseksi ajanvarauskirjaksi, mikä sinällään on täysin totta. Sähköinen varauskalenteri voi kuitenkin tarjota sellaisia ominaisuuksia ja hyötyjä, joiden merkitys liiketoiminnalle konkretisoituu vasta käyttöönoton jälkeen.

Kymmenen parasta asiaa, jotka saat, kun avaat varauskalenterin nettiin:

 1. Ajanvarausmahdollisuus 24/7. Sähköinen varauskalenteri on aina auki, ympäri vuorokauden. Asiakkaasi voivat tehdä ajanvarauksia myös viikonloppuisin ja silloin, kun olet itse lomalla.

 2. Nauti tehostetusta näkyvyydestä. Nettiajanvarauskalenteri näkyy Googlessa ja yrityksesi löytyy paremmin esimerkiksi hakusanalla "Hieroja ajanvaraus Helsinki". Lisäksi saat lisänäkyvyyttä varauskalenterin omien sivustojen kautta.

 3. Asiakas tekee varauksen itse. Sähköisen ajanvarauskalenterin suurimpia hyötyjä on se, että ajanvarauksen tekeminen ja varausten siirto siirtyvät asiakkaalle. Yrittäjänä säästät keskimäärin tunnin joka työpäivä, jonka muuten käyttäisit varauksien hallintaan ja vastaanottamiseen. 

 4. Muistutusviestit auttavat sitouttamaan asiakkaan. Ajanvarausjärjestelmä muistuttaa asiakasta automaattisesti tulevasta varauksesta. Tätä kautta unohtuneet varaukset ja no-show-tilanteet häviävät käytännössä kokonaan.
  poistuvat käytännössä kokonaanpoistuvat käytännössä kokonaan
 5. Saat rahat nopeammin. Asiakkaasi voi maksaa palvelun aikaa varatessaan. Näin asiakas saadaan sitoutettua paremmin ja yrittäjänä saat rahat käyttöösi jo ennen varauksen ajankohtaa.

 6. Ryhmätilaisuuksien jonotuslistat huolehtivat, että kaikki kiinnostuneet pääsevät tunnille. Ryhmätuntien ja kurssien osalta sähköisen varausjärjestelmän automaattiset jonotuslistat huolehtivat, että tapahtumissa on aina maksimiosallistujamäärä.

 7. Yhteisten tilojen hallinta. Tuttu tilanne: Kaksi yrittäjää ja yksi yhteinen tila. Nettiajanvaraus huolehtii, että yhteiseen tilaan ei tehdä kahta samanaikaista varausta.

 8. Automaattinen asiakasrekisteri. Jokainen asiakkaasi tallentuu ajanvarausjärjestelmän asiakasrekisteriin automaattisesti. Asiakaskortisto on sähköinen ja tallentuu turvalliseen pilvipalveluun.

 9. Jälkimarkkinointi helposti sähköisen varauskalenterin kautta. Nettivarauskalenterin kanssa säästät aikaasi markkinoinnin parissa, kun varauskalenteri lähettää mainosviestisi ja uudelleenvarauskutsut asiakkaillesi automaattisesti.

 10. Analytiikka ja statistiikka. Sähköisen varauskalenterin kautta voit seurata, mitä kautta uudet asiakkaasi löytävät yrityksesi ja miten eri palveluitasi varataan eri vuodenaikoina.


Enemmän varauksia sähköisen varauskalenterin kanssa

On vähintään kymmenen syytä vaihtaa paperikalenteri sähköiseen varauskalenteriin. Sähköinen ajanvarauskalenteri tarjoaa hyviä työkaluja liiketoiminnan kehittämiseen. Liiketoiminnan kestävyyden ja kilpailukyvyn säilyttämisen osalta sähköisen varauskalenterin kaikkein suurin asia on kuitenkin ajanvarauskynnyksen madaltaminen. Kun asiakkaan ei tarvitse erikseen tiedustella vapaita aikoja, soittaa tai asioida paikan päällä, ajanvarauksen tekeminen helpottuu ja varausten kokonaismäärä alkaa kasvaa.

 

Avaa sähköinen ajanvaraus

Tutustu tarkemmin

Lue lisää näistä ominaisuuksista

Ajanvaraus

Vellon ajanvarauksen saat käyttöösi heti. Voit julkaista varauskalenterisi asiakkaillesi jo tänään. Ensimmäiset maksut tilitämme sinulle heti ensi maanantaina.

Lue lisää ajanvarauksesta

Ryhmätunnit ja kurssit

Ottamalla Vellon käyttöösi, voit sähköistää ilmoittautumiset ryhmätunneillesi ja automatisoida jonotuslistat. Vello täyttää peruutuspaikat automaattisesti.

Lue lisää ryhmätunneista

Asiakasrekisteri

Vellossa oleva asiakasrekisterisi täydentyy automaattisesti. Kun asiakkaasi tekee varauksen Vellon kautta, asiakas lisätään automaattisesti asiakasrekisteriisi.

Lue lisää asiakasrekisteristä