Skip to content

Varauskalenteri hieronta- ja ryhmätuntivarauksille

Liikuntapalveluihin, elämäntapaohjaukseen ja hierontaan keskittynyt Studio MP on toiminut vuodesta 2011 lähtien Juvalla.

Yrittäjä Minna Purhonen lähti liikkeelle liiketilan etsimisellä. Minna perusti seuraavana nettisivut yritykselleen, kuin myös Facebook- ja Instagram-sivut. Sen jälkeen vuorossa oli sähköisen ajanvarauksen käyttöönotto. Sähköisestä varauskalenterista onkin tullut Minnalle ehdoton apuri.

Varausten hallinta helpommaksi

Minna otti Vellon käyttöön helpottaakseen omaa työmääräänsä varausten kanssa. Sähköinen ajanvaraus ottaa varauksia vastaan iltaisin sekä hoitojen ja ryhmätuntien aikana, jolloin yrittäjä ei voi ottaa varauksia puhelimitse vastaan. Minna ohjaa liikennettä ajanvaraukseen nettisivuiltaan ja Facebookin kautta, jossa hän hyödyntää erilaisia tarjouksia.

Vellon sähköinen varauskalenteri on ollut Minnan apuna vuodesta 2016 lähtien. Tärkeimpänä ominaisuutena hän nostaa esille Vellon muistutukset ajanvarauksesta, jotka vähentävät unohduksia ja poissaoloja. Hänen asiakkaansa ovat kiitelleet nettiajanvarauksen helppoutta. 

Ryhmätunnit ja hieronta-ajanvaraukset helposti samasta osoitteessa

Minna tarjoaa sekä hierontaa että ryhmätunteja pilatekseen, ilmajoogaan ja tankotanssiin. Saman Vellon kautta hän voi hallinnoida kumpaakin kalenteria: yksilövarauksien että ryhmätuntien kalenteria.
 
Minna antaa tunnustusta ryhmätilaisuuksien jonotustoiminnolle: hänen ei tarvitse erikseen ilmoitella vapautuvista paikoista vaan Vellon jonotustoiminto ottaa jonotuslistalta seuraavan jonosta peruutuksen tapahtuessa.
 
Minnan varauksista 80% tulee Vellon kautta ja no-show -asiakkaiden määrä on vähentynyt puoleen sähköisen ajanvarauksen myötä. Minna kertoo, että Vellon asiakaspalvelusta saa nopeasti apua kaikkiin sähköiseen ajanvarauksiin liittyviin kysymyksiin. 
 

Oletko valmis ottamaan käyttöön sähköisen ajanvarauksen?

Avaa sähköinen ajanvaraus

Lue lisää näistä ominaisuuksista

Vello on suunniteltu hierojalle

Ota käyttöösi ajanvaraus, joka on suunniteltu hierontayrittäjän tarpeisiin. Saa enemmän varauksia Vellon avulla ja vapauta aikasi tärkeämpiin työtehtäviin. Ajanvaraukset hoituvat kätevästi netissä. 

Lue lisää

Saat rahat käyttöösi ennätysajassa

Vellossa asiakkaasi voivat maksaa varauksensa ja lahjakorttinsa sähköisesti - myös silloin, kun liikkeesi on suljettuna. Sinä saat rahat automaattisesti pankkitilillesi ennätysajassa. Näin kassavirtasi nopeutuu ja peruutukset vähenevät.

Lue lisää