Skip to content

Tilojen ja tapahtumien varaaminen sähköistyy hurjaa vauhtia

Megazone on vuonna 2019 Seinäjoelle perustettu hauska ja futuristinen laserpeli kaikille seikkailunjanoisille. 

Megazone-pelin lisäksi samasta tilasta löytyvät neljä erilaista pakohuonetta, biljardifutis sekä bumbal. Megazone onkin täydellinen aktiviteetti synttäreille, virkistyspäiville tai polttareille. Yrityksen perustaminen lähti liikkeelle ensimmäiseksi liiketilan hankkimisella. Seuraavaksi olivat vuorossa Facebook- ja Instagram-sivujen pystytys sekä sähköisen ajanvarauksen käyttöönotto.

Megazonen ajanvarausjärjestelmäksi valikoitui pienen mutkan kautta suomalainen Vello. Tilojen ja tapahtumien ajanvarausten sähköistyminen on nouseva trendi Suomessa ja muualla Pohjoismaissa. Megazone osui tässä naulankantaan, sillä myös elämys- ja pelipalveluiden varaaminen on siirtynyt pitkälti sähköiseksi viimeisten kolmen vuoden aikana.

Koronakriisi toi ajanvaraukselle kokonaan uuden käyttötarkoituksen

Varauskalenterin pystyttäminen tapahtui nopeasti, kuten nykyaikaisten varausjärjestelmien osalta voikin olettaa. 

  • Vellossa parasta on kiitettävä asiakaspalvelu ja ripeä neuvonta sekä kalentereiden helppo muokattavuus, Megazonen yrittäjä Tytti kertoo.

Koronapandemian aikana sähköisen ajanvarauksen merkitys korostui. Pandemia toi mukanaan myös kokonaan uuden puolen ajanvaraukseen: ajanvarauksen tarkoitus ei ollutkaan enää pelkästään asiointipolun helpottaminen, vaan nyt myös osallistujamäärien pitäminen automaattisesti rajoitusten mukaisina. 

Megazone Seinäjoen varauksista jopa 90% tulee nykyään Vellon kautta. Velloon siirtymisen jälkeen, no-show-prosentti väheni peräti puoleen aiempaan verrattuna. Sähköistä ajanvarausta hyödynnetään Megazonessa myös pakopelien ja aktiviteettien varausten hallintaan.

Lue lisää näistä ominaisuuksista

Ilmoittautuminen ryhmätunteihin ja kursseihin

Vellolla vastaanotat myös kurssi- ja ryhmätunti-ilmoittautumisia, osallistumisia sekä ryhmätyötilavarauksia. Nyt myös jonotuslistat!

Lue lisää

Saat rahat käyttöösi ennätysajassa

Vellossa asiakkaasi voivat maksaa varauksensa ja lahjakorttinsa sähköisesti - myös silloin, kun liikkeesi on suljettuna. Sinä saat rahat automaattisesti pankkitilillesi ennätysajassa. Näin kassavirtasi nopeutuu ja peruutukset vähenevät.

Lue lisää