Skip to content

Miten luot ryhmätilaisuuden Vellossa?

Vello tarjoaa sinulle mahdollisuuden luoda tapahtumia, jossa on useampi kuin yksi osallistuja. Täyteen tapahtumaan on kiinnostuneille jonotusmahdollisuus ja perumisen tapahtuessa, paikka vapautuu automaattisesti ensimmäisenä jonossa olevalle.

Ryhmätilaisuuksien avulla luot jooga- ja pilatestunnit, erilaiset ryhmäliikunnat, kurssit, opastetut kierrokset ja muut tapahtumat, joihin voi tulla mukaan useampi osallistuja. Ryhmätilaisuus-toiminnon avulla voit automatisoida varaukset ryhmätunneille.

Näin luot ryhmätilaisuuden Vellossa

1. Luo palvelu, joka on ryhmätilaisuus. Mene: Valinnat --> Asetukset --> Palvelut --> Valitse mikä palvelu vain --> Aseta ryhmätilaisuudeksi.

2. Lisää ryhmätunti kalenteriin. Ryhmätilaisuudet julkaistaan kohdassa: Kalenteri --> Valitse palvelu --> Klikkaa kalenterista haluamasi ajankohta --> Julkaise uusi ryhmätilaisuus. Huomaathan, että sinulla tulee olla oikea palvelu (ryhmätilaisuus) valittuna, jotta voit julkaista sen kalenteriin.

Katso alta olevalta videolta miten helposti ryhmätilaisuus luodaan.
 

Lue lisää näistä ominaisuuksista

Vakiojäsenille automatisoitu laskutus

Vellon kautta voit myydä kuukausi- ja vuosijäsenyyksiä asiakkaillesi. Näin voit automatisoida jäsenlaskutuksen ja jäsenrekisterisi. Saat jopa 25 % enemmän jäseniä, kun potentiaaliset asiakkaasi voivat liittyä jäseneksesi netissä ympäri vuorokauden.

Lue lisää

Saat rahat käyttöösi ennätysajassa

Vellossa asiakkaasi voivat maksaa varauksensa ja lahjakorttinsa sähköisesti - myös silloin, kun liikkeesi on suljettuna. Sinä saat rahat automaattisesti pankkitilillesi ennätysajassa. Näin kassavirtasi nopeutuu ja peruutukset vähenevät.

Lue lisää