Skip to content

Myy lahjakortteja Vellossa

Lahjakortit ovat erinomainen lahjaidea ja mainio tapa kiihdyttää kassavirtaasi joko hiljaisina aikoina että juhlapyhinä. Lahjakortti on aina toivottu lahja jouluksi, ystävänpäiväksi tai synttäreiden kunniaksi. Tarjoa asiakkaillesi mahdollisuus ostaa yrityksesi lahjakortteja lahjaksi ystävilleen, tutuille ja rakkaille.

Vellossa voit tehdä kahdenlaisia lahjakortteja: arvolahjakortteja ja palvelulahjakortteja. Arvolahjakortissa voit antaa esitäytettyjä arvoja, joille asiakkaasi voi ostaa lahjakortin. Palvelulahjakortissa voit valita palvelun ja tehdä siitä valmiin lahjakortin. Voit esim. tarjota valmiin lahjakortin puolen tunnin hierontaan.

Näin aktivoit lahjakorttikauppasi

Näin pääset alkuun lahjakorttikaupan kanssa. Ensiksi tulee ottaa käyttöön maksupalvelut Vellossa. Kun maksupalvelut ovat käytössä, voit alkaa vastaanottaa rahaa ja myymään lahjakortteja.

 1. Näin otat käyttöön Vellon maksupalvelut ja aktivoit lahjakortit

Lahjakorttikaupan ensimmäinen vaiheessa otetaan käyttöön Vellon maksupalvelut. Mene: Valinnat → Asetukset → Maksupalvelut. Seuraavaksi voit aloittaa lahjakorttien myynnin kohdassa: Valinnat → Asetukset → Lahjakortit → Yleiset asetukset → Tarjoa lahjakortteja asiakkaillesi. 

 1. Arvolahjakortit ovat valmiina käyttöösi, ohjaa asiakkaasi lahjakorttikauppaasi

  Saat suoran linkin lahjakorttikauppaasi, jonne voit ohjata asiakkaasi. Määrittele esitäytetyt summat ja arvolahjakortit ovat valmiina ostettavaksi. Lisää lahjakorttikaupan linkki nettisivuillesi, sosiaalisen median kanavaasi ja kerro asiakkaillesi lahjakorteistasi. 

 2. Paketoi palvelusi lahjakorttiin

  Tee lahjakortteja tiettyyn palveluun esim. hieronta 30 min lahjakortti. Klikkaa lahjakorttien listauksen yläpuolelta “Valinnat” ja valitse “Uusi lahjakortti”. Anna lahjakortillesi kuvaava nimi (esim. Lahjakortti 30 min hierontaan), kirjoita lahjakortillesi myyvä kuvaus ja määrittele voimassaoloaika. Muista valita lahjakortillesi palvelu ja asettaa hinta. Voit muokata lahjakortin ulkoasua: lisää haluamasi kuva lahjakortille tai yrityksesi logo sekä valitse väriteema. Ja tadaa, lahjakortti on valmis!

  Kun sinulla on sekä arvolahjakortit että palvelulahjakortteja, niin kummatkin ovat ostettavissa lahjakorttikaupastasi.

  Hox! Lahjakorttipalvelussa ei ole kk-maksua. Jokaisesta myydystä lahjakortista menee 4,5% komissiota sekä 0,25€ transaktiomaksu. 

  Alla olevalta videolta näet miten helppoa lahjakortin ostaminen Vellossa on. Eikö vain? 


 

Lue lisää näistä ominaisuuksista

Myy lahjakortteja suoraan Vellossasi

Kaikkiin Vello-paketteihin sisältyy kuukausimaksuton lahjakorttikauppa. Voit myydä sähköisiä lahjakortteja suoraan Vellostasi myös silloin, kun liikkeesi on suljettuna. Rahat myydyistä lahjakorteista tilitetään sinulle ennätysajassa.

Lue lisää

Saat rahat käyttöösi ennätysajassa

Vellossa asiakkaasi voivat maksaa varauksensa ja lahjakorttinsa sähköisesti - myös silloin, kun liikkeesi on suljettuna. Sinä saat rahat automaattisesti pankkitilillesi ennätysajassa. Näin kassavirtasi nopeutuu ja peruutukset vähenevät.

Lue lisää