Skip to content

Liikuntapalveluiden ajanvaraus on netissä

BalansePUISTO on Helsingistä lähtöisin oleva liikunta-alan yritys.

Pandemian aikana syntyy uusia oivalluksia, kuten BalansePUISTO, joka käynnistyi keväällä 2020 sisäliikuntatilojen sulun jälkeen. BalansePUISTO tarjoaa ohjattua, monipuolista matalan kynnyksen ulkoliikuntaa eri puolilla pääkaupunkiseutua ja kesällä 2021 toiminta laajentui Tampereelle.

Etätyöarjen pelastajaksi ulkojumpat

Ulkojumpat ovat saaneet iloisen vastaanoton ja monet osallistujat kertovat, että ulkojumpat ovat olleet etätyöajan pelastus: pääsee liikkumaan raittiissa ulkoilmassa ja näkemään turvavälein muita ihmisiä. Ulkojumpat jatkuivat osallistujien toiveesta läpi vuoden säästä riippumatta. BalansePUISTOn valikoimaan on tullut tänä kesänä muun muassa SUP-joogaa ja luontoretkiä. Lajitoiveissa kuunnellaan asiakkaita, jos jotain toivotaan niin sitä pyritään järjestämään. 

Facebookin ryhmät osana tiedottamista ja asiakashankintaa

BalansePUISTOn yrittäjä Maarit Balac panostaa tiedottamiseen Facebookissa. Hän hyödyntää paikallisia Facebook-ryhmiä, joissa ilmoittaa tulevista ulkoliikuntahetkistä alueella. BalansePUISTOlla on myös oma aktiivinen Facebook-ryhmä, jota hän hyödyntää tiedottamiseen jumpista jo kiinnostuneille yli tuhannelle ihmiselle. 

Sähköinen ajanvaraus helpottaa hallinnointia ja peruutuksia

Ajanvaraukseen Maarit käyttää Velloa, 100% varauksista tulee Vellon kautta ja poissaolot ovat vähentynyeet sähköisen ajanvarauksen ansiosta. Vellon ryhmätilaisuuksien avulla voi tehdä tapahtumia, johon on useampi osallistuja. Vellon jonotuslista on oiva ominaisuus, että kaikki kiinnostuneet pääsevät osallistumaan. Perutun varauksen jälkeen paikka vapautuu seuraavalle jonottajalle. Myös osallistujilta on tullut kiitosta jonotusmahdollisuudesta.  

Lue lisää näistä ominaisuuksista

Ilmoittautuminen ryhmätunteihin ja kursseihin

Vellolla vastaanotat myös kurssi- ja ryhmätunti-ilmoittautumisia, osallistumisia sekä ryhmätyötilavarauksia. Nyt myös jonotuslistat!

Lue lisää

Saat rahat käyttöösi ennätysajassa

Vellossa asiakkaasi voivat maksaa varauksensa ja lahjakorttinsa sähköisesti - myös silloin, kun liikkeesi on suljettuna. Sinä saat rahat automaattisesti pankkitilillesi ennätysajassa. Näin kassavirtasi nopeutuu ja peruutukset vähenevät.

Lue lisää