Skip to content

Kuinka löydän myydyt lahjakortit Vellossa?

Onneksi olkoon! Olet saanut myytyä ensimmäiset lahjakorttisi Vellossa. Lahjakortit sitouttavat asiakkaasi ja tuovat yrityksellesi rahat ennakkoon.

Kun lahjakortti on myyty ja toimitettu asiakkaalle, tulee päivä, kun lahjakortti käytetään. Optimitilanteessa loppuasiakkaasi maksaa varauksensa lahjakortillaan, mutta asiakaskunnastasi löytyy varmasti myös kuluttajia, jotka haluavat käyttää lahjakorttinsa paikanpäällä.

Kuinka löydät asiakkaille myydyt lahjakortit Vellosta? Jatka lukemista.

 

Vello onnittelee ensimmäisestä lahjakorttimyynnistäsi

Ensimmäinen digitaalinen lahjakorttimyynti Vellon kautta on upea virstanpylväs. Se kertoo muun muassa, että asiakkaasi ovat löytäneet lahjakorttikauppasi ja digitaaliset lahjakorttisi on otettu ilolla vastaan.

Emme halua suotta tukkia sähköpostiasi onnittelu- ja tiedoteviesteillämme. Näemme kuitenkin, että ensimmäisen lahjakorttiostoksen yhteydessä onnitteluviestille on aihetta. Saat sähköpostiviestin, kun Vellosi kautta ostetaan ensimmäinen lahjakortti.

Saat ensimmäisestä lahjakorttiostoksesta ilmoituksen sähköpostiisi. Jatko-ostoksista Vello ei tiedota erikseen.


Jatko-ostoksista Vello ei enää tiedota työntekijää erikseen.
Löydät lahjakortit tarvittaessa asiakasrekisteristäsi tai Vellosi Raportit-osiosta.

Lahjakortit tallentuvat asiakkaan asiakaskortille

Myydyt lahjakortit löydät ketterimmin asiakasrekisteristäsi, lahjakortin vastaanottajan nimellä. Hae oikea asiakas nopeasti asiakasrekisterin nimihaulla ja näet kaikki asiakkaan lahjakortit yhdessä listauksessa.

Löydät lahjakortit asiakasrekisterissäsi kohdassa
Valinnat → Asiakkaat → valitse asiakas → Lahjakortit

Huomaathan, että mikäli lahjakortin ostaja on kirjoittanut vastaanottajaksi oman sähköpostiosoitteensa, lahjakortti löytyy ostajan nimellä. Tässä tapauksessa löydät lahjakortin asiakasrekisteristä hakemalla asiakasta lahjakortti ostajan nimellä.

Frame 1

Lahjakorttien löytäminen lahjakortin numerolla

Sen lisäksi, että Vello tallentaa lahjakortit asiakkaan asiakaskortille, tallentuvat lahjakortit myös keskitettyyn listaukseen Raportit-osioon.

Voit selata myytyjä lahjakortteja Raportit-osiossa ja hakea korttia sen numerolla. Lahjakorttien hakeminen numerolla on hyvä idea varsinkin, jos lahjan antaja on asettanut vastaanottajan sähköpostiosoitteeksi oman email-osoitteensa. Tällöin lahjakortti ei löydy vastaanottajan nimellä.

Löydät oikean lahjakortin Raportit-osiosta kohdasta
Valinnat → Raportit → Lahjakortit → Hae lahjakorttia lahjakortin numerolla

Frame 2

Klikkaamalla lahjakortin auki asiakasrekisterissä tai hakulistauksessa, voit tarkastella lahjakortin voimassaoloa, saldoa tai jäljellä olevia käyntikertoja.

Loppuasiakkaan maksaessa varauksensa lahjakortilla, Vello vähentää hoidon hinnan tai käyntikerran asiakkaan lahjakortilta. Muussa tapauksessa voit työntekijänä kirjata lahjakortin manuaalisesti käytetyksi tai vähentää lahjakortilta arvolta hoidon hinnan.

 

Tutustu Vellon lahjakorttikauppaan

Tutustu tarkemmin

Lue lisää näistä ominaisuuksista

Lahjakortit

Sähköinen lahjakortti on mahdollista ostaa Vellon kautta mihin vuorokauden aikaan tahansa ja asiakkaasi saa sen käyttöönsä heti.

Lahjakorttikauppa Vellossa

Ennakkomaksut

Kasvata kannattavuutta ja nopeuta kassavirtaasi Vellon avulla. Kerää varausten ja liikuntatuntien maksut etukäteen.

Ennakkomaksut Vellossa

Markkinapaikka

Vellon avulla saat lisää varauksia kalenteriisi ja enemmän osallistujia ryhmätunneillesi. Tämä tarkoittaa enemmän euroja kassaasi.

Vellon markkinapaikka