Skip to content

Mistä lähteä liikkeelle hierontayrityksen perustamisessa?

LihasTakomo on Nivalassa toimiva hierontayritys

LihasTakomo on vuonna 2019 perustettu Nivalassa toimiva hieronta-alan yritys. Yrittäjänä toimiva Tiina Saukonoja kaipasi muutosta elämäänsä vuonna 2018. Tuolloin työ myymäläpäällikkönä oli vienyt työuupumuksen partaalle. Uusi suunta löytyi hierojan opintojen parissa. Yrittäjäksi ryhtyminen oli seuraava rohkea askel.

Lue, miten Vello on auttanut Tiinaa yrittäjyydessä.

Miten Tiina aloitti liiketoiminnan hierojana?

tiina-lihastakomoLiiketila oli hankintalistan ensimmäisenä. Heti perään Tiina avasi sähköisen ajanvarauspalvelun. Työharjoittelujaksolta tutuksi tullut Vello oli ketteryytensä ansiosta nopea ottaa heti käyttöön. 

- Asiakkaat tykkäsivät helposta ajanvarauksesta ja päätin, että tuon otan käyttöön, jos aloitan yritystoiminnan. Vello ja ulkoistettu kirjanpitäjä ovat olleet lyhyen yrittäjäurani kannattavimmat hankinnat, hehkuttaa Tiina.

Seuraava askel oli Facebook- ja Instagram-sivujen perustaminen LihasTakomolle. Kolmantena Tiina käynnisti Google-mainonnan ja valjasti sen ohjaamaan liikennettä ajanvaraukseen.

Nettisivuja Tiinalla ei ole. Niille hän ei koe tarvetta. Asiakkaat löytävät ajanvaraukseen LihasTakomon Facebook- ja Instagram-sivujen kautta sekä Vellon oman markkinoinnin kautta. Näkyvyys on taattu ja palaute sen mukainen:

- Sähköinen ajanvaraus vapauttaa minut keskittymään paikalla olevaan asiakkaaseen. Uudet ja nykyiset asiakkaani voivat tehdä varauksensa juurisilloin, kun heille parhaiten sopii! Tauoilla voin vain lojua ilmajoogakankaassa, kun ajanvaraukset hoituvat automaattisesti Vellon kautta, iloitsee Tiina.


Miten korona vaikutti liiketoimintaan?

Tiinan hierontayritys on selättänyt koronan tuomat haasteet hyvin. Koronakeväällä ovet olivat kiinni kahdeksan viikon ajan, mutta sen jälkeen töitä on ollut jopa normaalia enemmän. Kanssayrittäjille Tiina antaa vinkkinsä haastaviin aikoihin

- Laita hyvä kiertämään! Jos olet saanut apua toisilta, muista itse jelpata kaveria, kun sen paikka tulee, Tiina vinkkaa.

Ajanvaraukset hoituvat Vellossa 24/7

LihasTakomon ajanvarauksista peräti 90 % tulee automatisoidusti Vellon kautta. Yrittäjä Tiina Saukonojan mukaan Vello on kasvattanut varauksien määrää vähintään 50 %. Tällä menestyksellä Tiinan on hyvä jatkaa yrittäjänä:

- Tällä hetkellä voin sanoa, että nautin yrittäjyydestä. Koronasta huolimatta töitä on ollut hyvin. Toivottavasti töitä ja terveyttä riittää jatkaa hommia aina sinne kuuluisaan eläkeikään asti, myhäilee Tiina.


 

Lue lisää näistä ominaisuuksista

Vello on suunniteltu hierojalle

Ota käyttöösi ajanvaraus, joka on suunniteltu hierontayrittäjän tarpeisiin. Saa enemmän varauksia Vellon avulla ja vapauta aikasi tärkeämpiin työtehtäviin. Ajanvaraukset hoituvat kätevästi netissä. 

Lue lisää

Saat rahat käyttöösi ennätysajassa

Vellossa asiakkaasi voivat maksaa varauksensa ja lahjakorttinsa sähköisesti - myös silloin, kun liikkeesi on suljettuna. Sinä saat rahat automaattisesti pankkitilillesi ennätysajassa. Näin kassavirtasi nopeutuu ja peruutukset vähenevät.

Lue lisää