Skip to content

Hammaslääkärin apuna on sähköinen ajanvaraus

Hammaslääkäri Antti Vainikainen Oy, Joensuussa toimiva hammaslääkäriasema. 

Antti Vainikainen perusti hammaslääkäriasemansa vuonna 1994. Pohjois-Karjalaan asettuneella hammaslääkärillä on pitkä matka takanaan. Tämä vakiintunut, perinteisen alan yritys kääntyi Vellon puoleen tarjotakseen asiakkailleen joustavampia varausvaihtoehtoja. Vaikka yrityksesi olisi hyvin tunnettu alueellasi ja asiakkaasi ovat tottuneet soittamaan sinulle ajanvarausta varten, tarvitset ratkaisun, joka säästää aikaa sekä rahaa.

Tutustu, kuinka sähköinen ajanvaraus täydensi Antin liiketoimintastrategiaa. 

Vähemmän soittoja ja enemmän varauksia. 


Pitkään Antin liiketoiminta perustui vain hammaslääkäripalveluiden tarjoamiseen oman verkkosivuston kautta. Ennen pystyit varaamaan ajan hammaslääkäriin joko soittamalla tai lähettämällä sähköpostia tai käymällä paikan päällä toimistossa. Mutta kun soitit, linja saattoi olla varattu tai liike ei välttämättä ole auki. Ja vaikka onnistuit varaamaan ajan, joudut tallentamaan päivämäärän jonnekin ja se saattoi unohtua.

Vuonna 2018 Antti päätti kuunnella asiakkaiden ja työtovereiden suosituksia ja otti käyttöön sähköisen varausjärjestelmän, joka sisältää automaattiset muistutukset. Nykyään 60% varauksista tehdään hänen valitsemansa ajanvarauspalvelun Vellon kautta.

Sähköinen ajanvaraus oli erinomainen lisäys hänen markkinointi- ja asiakassuhdestrategiaan,  erittäin tyytyväiset asiakkaat kiittävät ja jakavat positiivista palautetta.

Kuten yli 55% asiakkaistamme, terveydenhuolto- ja hyvinvoinnin ammattilaiset ketterän sähköisen varausjärjestelmän käyttöönotto on yksi top 3-asioista, joita Antti teki, ja minkä jokaisen yrityksen pitäisi todennäköisesti tehdä!

Lue lisää näistä ominaisuuksista

Enemmän varauksia

Saat enemmän varauksia Vellon avulla. Ottamalla palvelumme käyttöösi, saat asiakasvirtamme kaupanpäälle. Tämä tarkoittaa, että asiakasmääräsi ja liikevaihtosi kasvavat.

Lue lisää

Saat rahat käyttöösi ennätysajassa

Vellossa asiakkaasi voivat maksaa varauksensa ja lahjakorttinsa sähköisesti - myös silloin, kun liikkeesi on suljettuna. Sinä saat rahat automaattisesti pankkitilillesi ennätysajassa. Näin kassavirtasi nopeutuu ja peruutukset vähenevät.

Lue lisää